Át a galériára!»

1. LetterHunter Megoldások
   2009, Június 6., 21h
2. LHS Zöldkártya Info
   2009, Június 6., 21h
3. LHS Kisállatpanzió
   2009, Június 6., 21h
4. Magyar e-Asszisztensek Weboldala
   2009, Június 6., 21h
5. LHS e-Akadémia
   2009, Június 6., 21h
6. LHS Honlapáruház
   2009, Június 6., 21h
7. FitnessPlaza
   2009, Június 6., 21h
8. E-Doki, avagy kérem a következőt!
   2009, Június 6., 21h
9. ECHT Weboldal- és Webáruházépítő Rendszer
   2009, Június 6., 21h
10. Foglalj helyet! - Üdüléstervező
   2009, Június 6., 22h
11. Magyar Játékok Webáruháza
   2009, Június 6., 23h
12. LHS KönyvShop
   2009, Június 6., 23h
13. LHS ZeneShop
   2009, Június 6., 23h
14. LHS FilmShop
   2009, Június 6., 23h
15. Hungarian Folk Webáruház
   2009, Június 6., 23h
16. Last Minute Shop Webáruház
   2009, Június 6., 23h
17. LHS Webáruház Info
   2009, Június 6., 23h

Archivum
rss newsfeed icon
Hirdetés
Naturkozmetikumok


LetterHunter Megoldások

Csatornák : MIND    Weboldal ajánlás  (17)  
2009, Június 6., 21 óra

Tevékenységünkkel elsősorban a kis- és mikrovállalkozásokat, a nonprofit szférát és az önkormányzatokat, önkormányzati intézményeket célozzuk meg.

Intelligens megoldásaink utat mutatnak Önnek ebben a zűrzavaros világban...

Termékeink, szolgáltatásaink értékesítésével nem pusztán profitszerzés a célunk, arra törekszünk hogy megoldásainkkal valóban sikeressé tegyük ügyfeleinket.

Az elmúlt évek során, számos cégnek segítettünk tanácsainkkal, munkánkkal. Létrehoztunk többszáz weboldalt, webáruházat, online hírlevélküldő rendszert és aukciós portált.

Az LHS munkatársai kiemelkedő piaci ismeretekkel rendelkeznek, ami kiváló helyzetértékelő rutinnal párosul. Tanácsaink átgondolt és megfelelően előkészített koncepciókra épülnek.

Szolgáltatásaink: Domainregisztráció, E-asszisztencia, Kampányszervezés, Kutatások, elemzések, Nyomdai előkészítés, Online Hírlevélküldő szolgáltatás, Pályázatírás, Tanácsadás, Weboldalkészítés, Szoftverforgalmazás: LetterHunter Megoldások

http://www.letterhunter.hu

 

A bejegyzés közvetlen címe : http://letterhuntercard.kepesblog.com/blog/b330
A bejegyzés nem kommentezhető
2009, Június 6., 21 óra

Jelentkezzenek páciensei interneten az Ön rendelésére!

Ha Ön bármilyen orvosi, fogorvosi vagy egyéb egészségügyi szakemberként magánpraxist folytat, illetve hivatalosan bejegyzett természetgyógyászi tevékenységet végez, akkor javasoljuk, hogy igényeljen saját időpontfoglalót!

Ha szeretné elérni, hogy páciensei online jelentkezhessenek az Ön rendelésére (és ezáltal tehermentesítsék Önt, illetve asszisztenciáját), akkor feltétlenül tegyen így! Ne feledje, a szolgáltatás díjáért Ön egy teljesértékű weboldalt kap az időpontfoglaló mellé, választottnév.edoki.net vagy választottnév.epraxis.hu címen! Nem akadály, ha van már saját weboldala, áraink annyira alacsonyak, hogy a már meglévő oldala mellé nyugodtan megengedheti magának ezt is. Gyorsan meg fogja szeretni, praktikussága miatt!

Ha nem szeretne saját online időpontfoglalót, akkor is regisztrálhat rendszerünkbe, ugyanis adatait akkor is megjelenítjük rendszerünkben,ráadásul ingyenesen -, ha nem fizet elő az időpontfoglaló szolgáltatásunkra.

Látogatóink számára ingyenesen és szabadon használható rendszerünk egy rövid regisztráció után, sőt igyekszünk közszolgálati feladatokat is ellátni:

http://www.keremakovetkezot.hu

 

A bejegyzés közvetlen címe : http://letterhuntercard.kepesblog.com/blog/b332
A bejegyzés nem kommentezhető
2009, Június 6., 21 óra

A FitnessPlaza oldalon olyan vállalkozások jelenhetnek meg, amelyeknek bármilyen közük van akár a fitness-hez, akár a wellness-hez.

Ha Ön egy (esetleg több) fitness klubot, edzőtermet, wellness szállodát, wellness szalont, szépségszalont, szoláriumot, valamilyen sporteszköz kölcsönzőt vagy sporteszköz, sportruházat értékesítő vállalkozást üzemeltet, netán sportélelmiszereket értékesít, ha ön masszőr ha szeretne találni egy ilyen vállalkozást vagy egyszerűen csak szeretne mozogni, sportolni, megszépülni, pihenni, üdülni és ehhez keres egy megbízható partnert, akkor feltétlenül látogasson el oldalunkra!

http://www.fitnessplaza.hu

 

A bejegyzés közvetlen címe : http://letterhuntercard.kepesblog.com/blog/b333
A bejegyzés nem kommentezhető
2009, Június 6., 21 óra

Készítsen magának weboldalt, webáruházat, 1 óra alatt, az ECHT Weboldal- és Webáruházépítő Rendszer segítségével!

jelszóval védett, saját adminisztrációs felület
Weblapja szerkesztői felületét az internetről, böngésző segítségével, felhasználói névvel és jelszóval érheti el. Itt szerkesztheti meg könnyedén weblapja tartalmát és módosíthatja, frissítheti bármikor.

tartalomszerkesztő eszköz
Weblapja szövegeit, a megszokott word vagy open office szövegszerkesztőkhöz hasonló, beépített webes szövegszerkesztővel készítheti el (különleges webes funkciókkal kiegészített szerkesztő). Cikkeket készíthet és minden cikkhez csatolhat úgynevezett dobozokat, ezek szövegdobozok, szavazódobozok és linkdobozok lehetnek.

design (weblap-kinézet) szerkesztés
Egyszerűen öltöztetheti weblapját "új ruhába"! Előre elkészített, szépen kidolgozott sablonok állnak rendelkezésére, melyeket a kinézet-stílus szerkesztő segítségével, tovább szerkeszthetnek. Ha Önnek egyedi elképzelései vannak, azokat is megvalósítjuk!

dinamikus menüpont kezelés
A weblap tartalmát cikkekben szerkesztheti meg és ezeket a cikkeket menüpontok alá illesztheti. Akár többszáz menüpont létrehozására van lehetősége és ezeket a rendszer, a szerkesztési felületen is jól áttekinthető, fastruktúrában jeleníti meg (a menüpontok eltüntethetők, titkosíthatók, illetve pl. csak bizonyos felhasználók számára tehetők láthatóvá stb... további kiemelt funkció, hogy minden menüpontnak lehetnek almenüpontjai is).

funkcionális eszközök
Bármely menüpont, egy kattintással átalakítható valamilyen funkcionális eszközzé, így lehet például vendégkönyv, képgaléria, webáruház, fórum, termékkatalógus, blog, eseménynaptár-napló, stb...

extra funkciók
Űrlapszerkesztőnkkel online adatlapokat, kérdőíveket, űrlapokat készíthet egyszerűen, Beépített hírlevélküldő rendszerünkkel több ezer levelet küldhet ki egy gombnyomással a hírlevél listájára feliratkozottaknak. Szintén egy gombnyomással hozhat létre vendégkönyvet, saját fórumot vagy akár blogot és képgalériát is!

24 órás ügyfélszolgálat és interaktív technikai segítség
Kérdése van, elakadt a szerkesztésben? Semmi gond! 24 órás ügyfélszolgálatunk várja jelentkezését, kérdéseit! Online és egyéb elérhetőségeket biztosítunk, hogy megválaszthassa az Önnek legkényelmesebb kapcsolatfelvételt (e-mail, mobil, üzenő füzet)!

http://www.honlaparuhaz.hu

 

A bejegyzés közvetlen címe : http://letterhuntercard.kepesblog.com/blog/b334
A bejegyzés nem kommentezhető
2009, Június 6., 21 óra

Ha Ön valamilyen képző intézményt vezet - lehet ez felnőtteket képző szakiskola, nyelviskola, autós iskola - ha távoktatásban, e-learningben érdekelt, ha céges tréningeket, outdoor tréningeket, készségfejlesztő tréningeket tart nagy rendszerességgel, ha ECDL tanfolyamokat szervez, ha akkreditált képzéseket indít vagy ha egy ilyen jellegű megbízható vállalkozást, partnert vagy szervezetet keres, akkor feltétlenül látogasson el oldalunkra!

http://www.e-akademia.hu

 

A bejegyzés közvetlen címe : http://letterhuntercard.kepesblog.com/blog/b335
A bejegyzés nem kommentezhető
2009, Június 6., 21 óra

Az e-asszisztencia célja, hogy az e-asszisztens (másnéven virtuális asszisztens) magas szintű adminisztratív támogatást nyújtson a saját, fejlett irodai infrastruktúrájával azoknak a vállalkozóknak - vállalkozásoknak, akiknek - bármilyen okból fakadóan - nincs irodájuk vagy titkárságuk, esetleg induló vállalkozásként még nincs rá anyagi fedezetük. Ön miért költene feleslegesen bürokráciára, mikor a legfelkészültebb e-asszisztensek kínálják szolgáltatásaikat oldalunkon? Igen, Önnek is...

http://www.e-asszisztens.hu

 

A bejegyzés közvetlen címe : http://letterhuntercard.kepesblog.com/blog/b336
A bejegyzés nem kommentezhető
2009, Június 6., 21 óra

Ha Ön kisállatpanziót (pl. kutyapanzió vagy macskapanzió) vezet, ha állateledel vagy felszerelés kereskedő, ha kutya -, macska -, díszmadár -, díszhal -, hüllő - vagy rágcsálótenyésztő, ha kutyakiképző, ha állatorvos, ha állatpatika, kisállatkozmetika vagy állatmenhely vezetője vagy ha egy ilyen jellegű megbízható vállalkozást, partnert vagy szervezetet keres, akkor feltétlenül látogasson el oldalunkra!

http://www.kisallatpanzio.hu

 

A bejegyzés közvetlen címe : http://letterhuntercard.kepesblog.com/blog/b337
A bejegyzés nem kommentezhető
2009, Június 6., 21 óra

Oldalunkat azzal a céllal hoztuk létre, hogy a magyar személy- és tehergépkocsi tulajdonosok, online módon is be tudják jelenteni járműveiket környezetvédelmi (zöldkártya) felülvizsgálatra, időt és pénzt spórolva ezáltal!

A gépjárművek csak akkor vehetnek részt a közúti közlekedésben, ha nem szennyezik a környezetet. Erre vonatkozóan szabályok, rendeletek határozzák meg a jármű konstukciós kialakitásától függő maximális szennyezési határértékeket. A gépjárműveket így környezetvédelmi szempontból időközönként ellenőriztetni kell, ennek megtörténtét és megfelelőségét igazolja a Környezetvédelmi Igazolólap (zöldkártya) és a hátsó rendszámra ragasztott cimke.

Foglaljon időpontot interneten, zöldkártya felülvizsgálathoz!

http://www.zoldkartya.info.hu

 

A bejegyzés közvetlen címe : http://letterhuntercard.kepesblog.com/blog/b338
A bejegyzés nem kommentezhető
2009, Június 6., 22 óra

Online foglalás - Válassza ki az Önnek tetsző szálláshelyet, foglalja le azonnal, vagy küldjön érdeklődő levelet. Foglalóját bankkártyával, vagy átutalással is kiegyenlítheti.

Kiadó szállása van? - Amennyiben van kiadó szobája, apartmanja, szabad kapacitással rendelkező szállodája, az egyszerűtől a luxusig, legyen partnerünk!

Ingyen reklám - Teljesen ingyen nyújtuk Önnek ezt a lehetőséget, bármilyen az idegenforgalomhoz kapcsolódó szolgáltatást üzemeltet.

Affiliate program - Csatlakozzon Ön is affiliate hálózatunkhoz, amennyiben saját weboldalt üzemeltet. Regisztrálja weboldalát 3 perc alatt.

http://www.foglaljhelyet.hu

 

A bejegyzés közvetlen címe : http://letterhuntercard.kepesblog.com/blog/b339
A bejegyzés nem kommentezhető
2009, Június 6., 23 óra

Beragadt, elfekvő készletek értékesítése és last minute utazási ajánlatok közzététele! Ruházat, cipő, játékok, ajándéktárgyak és minden más.

Nézzen be hozzánk! - LetterHunter Megoldások

http://www.lastminute.shop.hu

 

A bejegyzés közvetlen címe : http://letterhuntercard.kepesblog.com/blog/b340
A bejegyzés nem kommentezhető
2009, Június 6., 23 óra

Magyar népművészeti alkotások webáruháza: hímzések, csipkék, szőttesek, szőnyegek, fafaragások, csontfaragások, bőrműves, fémműves, kerámia, vessző, gyékény, szalma és csuhé tárgyak, kékfestő textíliák, népi bútorok, babák, népi ékszerek, népi hangszerek, kreatív fajátékok, mézeskalácsok, könyvek, zenei felvételek - törekvéseink szerint, webáruházunkban megtalálják az összes népművészeti ág képviselőinek alkotásait - LetterHunter Megoldások

Várjuk népművészek jelentkezését!

http://www.hungarianfolk.hu

 

A bejegyzés közvetlen címe : http://letterhuntercard.kepesblog.com/blog/b341
A bejegyzés nem kommentezhető
2009, Június 6., 23 óra

Akciófilm, Animációs film, Családi film, Dokumentumfilm, Filmdráma, Erotikus film, Életrajzi film, Fantasy film, Film Noir, Horrorfilm, Háborús film, IMAX, Kalandfilm, Katasztrófafilm, Krimi, Magyar klasszikus film, Musical film, Filmmusical, Romantikus film, Sci-fi, Sorozatfilm, Sportfilm, Thriller, Történelmi film, Vígjáték, Westernfilm, Szappanopera, Videofilm, DVD-film, Rajzfilm, Filmzene, Filmsláger, Filmelőzetes, Filmbemutató, Filmfesztivál, Játék, Játékkártya, Kártyajáték - LetterHunter Megoldások

http://www.film.shop.hu

 

A bejegyzés közvetlen címe : http://letterhuntercard.kepesblog.com/blog/b342
A bejegyzés nem kommentezhető
2009, Június 6., 23 óra

Zenei CD, Zenei DVD, Zenei video, Bakelit lemez, jazz, rock, komolyzene, filmzene, rajzfilmsláger, sláger, örökzöld, pop, hip-hop, rap, hard-rock, soul, funky, acid, rave, dance, mulatós zene, nóta, világzene, klasszikus zene, muzsika, népzene, fémzene, punk, rock and roll, alternatív - LetterHunter Megoldások

http://www.zene.shop.hu

 

A bejegyzés közvetlen címe : http://letterhuntercard.kepesblog.com/blog/b343
A bejegyzés nem kommentezhető
2009, Június 6., 23 óra

Sikerkönyv, bestseller, irodalom, tankönyv, térkép, Rubik kocka, játék - LetterHunter Megoldások

http://www.konyv.shop.hu

 

A bejegyzés közvetlen címe : http://letterhuntercard.kepesblog.com/blog/b344
A bejegyzés nem kommentezhető
2009, Június 6., 23 óra

Táblajáték, online játék, számítógépes játék, logikai játék, műveltségi játék, szójáték, kvízjáték, asztali játék, társasjáték, stratégiai játék, póker, dominó, ulti, sakk, dáma - LetterHunter Megoldások

http://www.magyarjatek.hu

 

A bejegyzés közvetlen címe : http://letterhuntercard.kepesblog.com/blog/b345
A bejegyzés nem kommentezhető
2009, Június 6., 23 óra

Ha Ön egy (esetleg több) internetes áruházat, valamilyen kölcsönző vagy termékbemutató weboldalt, netán aukciós portált üzemeltet, ha szeretne indítani egy ilyen oldalt, vagy egyszerűen csak vásárolni akar valamit interneten keresztül és ehhez keres egy megbízható partnert, akkor feltétlenül látogasson el oldalunkra!

http://www.webaruhaz.info

 

A bejegyzés közvetlen címe : http://letterhuntercard.kepesblog.com/blog/b346
A bejegyzés nem kommentezhető
Névnapok
Hirdetés
Ajánlott lapok